skip to Main Content
Meniu
Termen De Livrare
Termen de livrare

Ne respectam clientii, de aceea termenul nostru de livrare este de 30 de zile de la data achitarii avansului.

Consultanta
Consultanta

Va oferim consultanta potrivita nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Garantie
Garantie

Respectam calitatea, de aceea oferim 24 de luni garantie.

Transport
Transport

Vrem sa aveti parte de servicii complete, motiv pentru care transportul si montajul sunt incluse in pret.

Prezentare

SC Ganexpert Design SRL executa la comanda mobila moderna din PAL (dormitoare, camere tineret, bucatarii, living-uri, birouri, hoteluri, pensiuni) si LEMN MASIV la cele mai bune preturi de pe piata. Orice culoare si model. Oferim consultanta gratuita pentru alegerea celei mai bune solutii de amenajare a spatiului dumneavoastra. Calitate garantata. Nu suntem singurii, dar suntem cei mai buni!

Istoric

Firma a fost infiintata de catre cei doi asociati (Ganea Gheorghe Gabriel si Ganea Ioan Marian) in luna Septembrie 2008, fiind inregistrata la Oficiul Registrul Comertului cu numarul de ordine J8/2528/23.09.2008. Activitatea este coordonata de domnul Ganea Gheorghe Gabriel, asociat cu 90 de parti sociale, specialist in domeniul industriei lemnului.

Licentiat si apoi absolvent al unui master la Facultatea de Silvicultura din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov (2007) si cu experienta in domeniul prelucrarii produselor din lemn inca din anul 2006, domnul Ganea Gabriel a decis orientarea catre domeniul prelucrarii lemnului si fabricarii de mobilier. Activitatea se desfasura intr-un spatiu generos, format dintr-o hala pentru productie, birou pentru conceptie si managementul afacerii si un grup sanitar. Firma beneficiaza de comenzi consecutive ca urmare a activitatilor de promovare derulate precum si a recomandarilor pe care clientii multumiti de calitatea produselor obtinute le fac catre alti potentiali clienti.